Ik ben vanaf 2009 actief in de accountancy. Tot 2018 heb ik bij een accountanstskantoor in Amsterdam gewerkt, waar ik na 4 jaar als leidinggevend assistent-accountant o.a. verantwoordelijk was voor het opleiden van jonge collega’s. Daarnaast had ik mijn eigen klantenportefeuille waar ik verantwoordelijk voor was en werd ik ingezet voor interim werkzaamheden bij klanten. Vanaf 2018 ben ik bij Detego in dienst gekomen.


De verscheidenheid in klanten, werkzaamheden, processen en collega’s vind ik erg leuk en leerzaam. Ik probeer dit alles te combineren en toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten. Een mix van kwaliteit, efficiency, persoonlijke benadering en praktische uitvoering kenmerken mij hierin, waarbij ik graag meedenk met de klant hoe het beter/makkelijker/efficiënter/goedkoper kan.


Ik ben een vader van twee jonge kinderen, dus de meeste tijd buiten mijn werk om gaat naar mijn gezin. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden te tennissen, squashen en (bord)spellen te spelen.