Na wat omzwervingen qua studies waarbij cijfers centraal stonden, ben ik in 2007 gestart bij een accountantskantoor hier in de Waardepolder in Haarlem. Hier bleek wederom dat cijfers mij goed liggen. In de bijna 15 jaar dat ik hier werkzaam ben geweest ben ik uitgegroeid tot een boekhoudkundige duizendpoot. Van schoenendoos tot jaarrekening inclusief fiscale aangiftes, indien nodig met consolidaties of andere overzichten.

Efficiency staat bij mij hoog in het vaandel, ik hou van goed en snel, zowel voor mijzelf als voor de klant.

Ik help ondernemers graag bij het vinden van hun weg in de boekhouding en met het gekozen boekhoudpakket en neem het werk over indien dit gewenst is.

Vanaf half 2022 heb ik mij bij het Detego-team mogen voegen. Lekker werken met een groep mensen die net als ik vooral ondernemers wil helpen en ondersteunen. Met alle verschillende klanten en de diverse werkzaamheden is ons werk altijd afwisselend en gezellig.

In mijn vrije tijd en met mooi weer ben ik graag een huismus, buiten aan het wandelen, fietsen of een boek aan het lezen of luisteren. Verder ben ik graag thuis met en voor mijn zoon (2011) en ben ik bestuurslid trampolinespringen bij de gymnastiekvereniging waar ik al vanaf mijn 9e lid ben en waar ik jarenlang zelf gesprongen heb en bevlogen trainer ben geweest.