Siebrand de Groot

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de accountancy. Na mijn studie accountancy ben ik aan de Vrije Universiteit afgestudeerd als IT-Auditor. In het verleden heb ik samengewerkt met Erik-Jan en Richard bij een middelgroot accountantskantoor (Vanhier). Sinds 2008 ben ik partner bij Detego Accountancy. Wij zijn een organisatie van deze tijd met een heldere visie.

De diversiteit in onze werkzaamheden, de continue wijzigingen in ons vakgebied en de wens om onze relaties te “helpen” zijn voor mij interessantste onderdelen van het werken als accountant voor onze MKB-relaties.

Buiten het werk besteed ik graag mijn tijd aan mijn gezin, golfen, fitnessen en fietsen.

Erik-Jan Wilderom

Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de accountancy. Werken met de combinatie van mensen en cijfers is voor mij boeiend en uitdagend. Na 12 jaar gewerkt te hebben bij een middelgroot accountantskantoor (Vanhier), werk ik sinds 2010 als partner bij Detego Accountancy. De samenwerking met oud-collega’s Siebrand en Richard is inspirerend en plezierig.

Als adviseur in het MKB vind ik het erg belangrijk om mee te denken met de ondernemer, gebruik te maken van fiscale mogelijkheden en vooral ook om hier proactief mee om te gaan.

Buiten het werk besteed ik graag mijn tijd aan mijn vrouw en zoontje. Daarnaast heb ik passies voor hardlopen (een snelle baantraining of relaxte duurloop) en gitaar spelen.

Richard Doesburg

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de accountancy. Tot 2012 heb ik gewerkt bij twee grote kantoren (Flynth en BDO) en één middelgroot kantoor (Vanhier) waar ik heb samengewerkt met zowel Erik-Jan als Siebrand. Sinds 2012 werk ik als partner samen met Erik-Jan en Siebrand onder de naam Detego Accountancy.

Het ondersteunen, adviseren en ontzorgen van ondernemers is en blijft voor mij als accountant uitdagend.
Binnen mijn vakgebied houd ik me bezig met o.a. het adviseren van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, advisering van DGA’s en familiebedrijven.

Buiten het werk besteed ik graag mijn tijd aan o.a. golfen, fitnessen en fietsen.